Το διαμέρισμα που θα δείτε στις εικόνες, χρονολογείται από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα έμεινε κολλημένο στον χρόνο.

Όλα άλλαξαν όταν ο καινούργιος ιδιοκτήτης, ένας νέος επαγγελματίας, αποφάσισε να το ανακαινίσει. Για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, ζήτησε από το αρχιτεκτονικό γραφείο STADT Architecture να ανακαινίσουν τον χώρο με δύο, ωστόσο, όρους: Να μεγαλώσει το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα. Το διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Upper West Side της Νέας Υόρκης, εκτείνεται σε τρία επίπεδα τα οποία είναι επενδεδυμένα με ξύλο καρυδιάς.

Οι αρχιτέκτονες, εκτός του ότι αφαίρεσαν τον έναν τοίχο ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος, έφτιαξαν και ένα κρεβάτι με κεφαλάρι το οποίο διαθέτει και χώρο αποθήκευσης.

Ο επιπλέον χώρος που δημιουργήθηκε έδωσε την ευκαιρία να τοποθετηθούν ντουλάπια αποθήκευσης ενώ παράλληλα το μπάνιο επεκτάθηκε.

  

No more articles