Ο χώρος που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και βρίσκεται στο Άμστερνταμ ήταν μια σοφίτα την οποία χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν με τη συνδρομή του αρχιτεκτονικού γραφείου Studiospacious και του interior design AHAA να αλλάξουν τη διακόσμηση και να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα που δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό χώρο.

Η αποσπώμενη οροφή αφαιρέθηκε για να δοθεί στον χώρο το απαιτούμενο ύψος. Οι λευκοί τοίχοι και το ανοιχτόχρωμο δάπεδο διατηρούν το φως και κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.

Eνώ διαμέρισμα μπορεί να είναι στενό το έξυπνο design, το φως και η σωστή χρήση του χρώματος δίνουν την ψευδαίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου χώρου. Μια νέα σκάλα αντικατέστησε την παλαιότερη ενώ η προσθήκη ενός φεγγίτη βοηθά το δωμάτιο να παραμείνει φωτεινό. Η κουζίνα είναι custom made με μαύρο ξύλο και οι λεπτομέρειες από ορείχαλκο δίνουν μια μινιμαλιστική πινελιά.

Δείτε εικόνες:

rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-2-810x540 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-3-810x543 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-5-810x540 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-6-810x1215 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-7-810x540 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-8-810x1215 (1) rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-9-810x542 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-10-810x544 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-11-810x1215 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-12-810x1176 rooftop-gem-Studiospacious_AHAA-13-810x1215

No more articles