Το Clifford Studio, που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, κάποτε ήταν ανεξάρτητο γκαράζ / σπιτάκι. Σήμερα, έχει μεταμορφωθεί σε ένα φωτεινό στούντιο ζωγραφικής με αναγνωστήριο, μπάνιο και υπαίθριες βεράντες, από την Bach Architecture.

Ο ορθογώνιος σχεδιασμός του διαθέτει έναν μεγάλο φεγγίτη που φιλτράρει το φως. Οι διπλές πόρτες και ένα παράθυρο κάνουν τον χώρο ακόμα περισσότερο ευάερο και ευήλιο.

Η αυλή μεταξύ της κύριας κατοικίας και του στούντιο διαθέτει δύο υπαίθριους χώρους. Ακριβώς έξω από το workspace, είναι μια πόρτα που οδηγεί στο μπάνιο το οποίο έχει ως κύρια χαρακτηριστικά το ξύλο βελανιδιάς και τους λευκούς τοίχους.  Clifford-Studio-Bach-Architecture-11 Clifford-Studio-Bach-Architecture-9a Clifford-Studio-Bach-Architecture-9 Clifford-Studio-Bach-Architecture-8 Clifford-Studio-Bach-Architecture-7-810x1215 Clifford-Studio-Bach-Architecture-5 Clifford-Studio-Bach-Architecture-4 Clifford-Studio-Bach-Architecture-3-810x540 Clifford-Studio-Bach-Architecture-1

Clifford-Studio-Bach-Architecture-12

Πηγή: DesignMilk

No more articles