Όταν ένα ζευγάρι αγόρασε ένα ημιτελές διαμέρισμα, απευθύνθηκε στο Anthill Studio με έδρα το Βανκούβερ με αρκετές ιδέες για το πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα 55 τετραγωνικά. Είχαν διδαχτεί το 3D πρόγραμμα σχεδίασης Sketchup, το οποίο τους βοήθησε να επεξεργαστούν το σχέδιο κατά την προετοιμασία του design. Οι πελάτες έδωσαν έμφαση στην αποθήκευση, τη διάταξη και τα υλικά.

 

Το πρωτογενές υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο σπίτι ήταν κόντρα πλακέ με την προσθήκη λευκού, μπλε, κίτρινου, κόκκινου και πράσινου ελάσματος για πρόσθετο χρώμα. Το κόντρα πλακέ αποτέλεσε ένα ουδέτερο σκηνικό για τα συλλεκτικά τους αντικείμενα. Λόγω του ότι ήταν συλλέκτες η αποθήκευση ήταν ένα σημαντικό ζήτημα.

Από τη μια πλευρά της τηλεόρασης υπάρχει μια πόρτα που οδηγεί στην κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία «μπαίνει»στον τοίχο.

Το κρεβάτι είναι χτισμένο ως πλατφόρμα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

No more articles