Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται λίγο έξω από τα Τρίκαλα, με τρία υπνοδωμάτια, σε σκανδιναβικό στυλ και έχει σχεδιαστεί από το Normless_architecture στούντιο. Το 150 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα δείχνει ακόμη μεγαλύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι να οδηγούν στον πίσω κήπο.

Για να αυξηθεί το φυσικό φως στο διαμέρισμα, εγκατέστησαν ένα μεγάλο παράθυρο που προσφέρει απίστευτη θέα του εξωτερικού χώρου.

Ένας τοίχος διαθέτει κρυφά ντουλάπια και βρίσκεται πίσω από το τραπέζι της κουζίνας.

Η κουζίνα και η τραπεζαρία χωρίζονται από ένα παράθυρο ενώ στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών, υπάρχει μια σειρά από ξύλινα σπίτια που κρέμονται στους τοίχους ως αποθηκευτικοί χώροι.

Τέλος, οι υπόλοιποι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι στο χέρι από Έλληνα καλλιτέχνη.

normless_architecture-apartment-backyard-13-810x541 normless_architecture-apartment-backyard-12-810x540 normless_architecture-apartment-backyard-11-810x1213 normless_architecture-apartment-backyard-10a-810x540 normless_architecture-apartment-backyard-10-810x540 normless_architecture-apartment-backyard-9-810x1213 normless_architecture-apartment-backyard-8-810x541 normless_architecture-apartment-backyard-7-810x541 normless_architecture-apartment-backyard-6-810x540 normless_architecture-apartment-backyard-5-810x1214 normless_architecture-apartment-backyard-4-810x1213 normless_architecture-apartment-backyard-3-810x540 normless_architecture-apartment-backyard-2-810x541 normless_architecture-apartment-backyard-1

Πηγή: Design-milk.com

No more articles